Pretraživanje
 
 
   
Novosti
Članci

  Google

 
Pratite nove članke na vašem portalu
 
Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu
7.5.2010.   

Ovogodišnje Savjetovanje bit će održano od 20. – 22. svibnja 2010. u Šibeniku
Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva tradicionalno po četvrti put organizira najveće hrvatsko okupljanje gospodarstvenika i poduzetnika s ciljem njihova upoznavanja s najnovijim poticajnim i razvojnim mjerama, koje Vlada Republike Hrvatske kreira upravo za njih. Ovo trodnevno savjetovanje je ujedno i prilika da poduzetnici izravno upoznaju predstavnike državnih i strukovnih institucija sa svojim potrebama i problemima. Visoka pokroviteljica ovogodišnjeg Savjetovanja je Jadranka Kosor, predsjednica Vlade Republike Hrvatske.


Ovogodišnje Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu (NASA) održava se od 20. – 22. svibnja 2010. u šibenskom hotelu "Ivan" u hotelskom naselju "Solaris".


U petak 21. svibnja održat će se tribina "Pitajte Vladu" na kojoj će poduzetnici moći postavljati pitanja ministrima.


Nagrade najboljim poduzetnicima dodijelit će se na kraju drugog dana Savjetovanja, 21. svibnja 2010. godine, u 21.00 sati. Tijekom ove svečanosti će biti održana modna revija odjeće i obuće hrvatskih proizvođača.


U sklopu programa organizirane su i panel diskusije na kojima će se raspravljati o financijskim instrumentima za poticanje malog i srednjeg poduzetništva, strategiji poticanja ženskog poduzetništva, strategiji učenja za poduzetništvo, te niz radionica različite tematike. (ida.hr)