Pretraživanje
 
 
   
Novosti
Članci

  Google

 
Pratite nove članke na vašem portalu
 
O nama  


Poštovani posjetitelju,

Poduzetnički portal Pazin.info daje ti mogućnost pronalaženja poslovnih subjekata koji djeluju na području grada Pazina i njegove šire okolice, grupiranih unutar glavnog kataloga u kategorije putem kojih će traženje određene djelatnosti ili poduzetnika biti još lakše i zanimljivije.

Predstaviti ćemo tvrtke i obrte koji posluju na ovom području, te njihovu cjelokupnu ponudu proizvoda i usluga, ali i brojnih drugih korisnih sadržaja. Na portalu moći će se pronaći i pročitati stručni članci koji su usko vezani za gospodarstvo i poduzetništvo. Cjelokupni sadržaj portala stalno će se nadograđivati.

Stoga poštovani posjetitelju, želimo da Vam ovaj portal bude od izričite koristi kod sklapanja novih poslova, ugodan za korištenje i pretraživanje informacija vezane za poduzetništvo, ali i sve ostalo što može doprinijeti Vašem interesu.

Prilikom kontakta ili upita pojedinom poduzetniku i obrtniku za ponudom, slobodno recite da ste njegovu ponudu vidjeli na portalu Pazin.info. Mišljenja smo da će Vašem budućem poslovnom partneru biti jako drago što ste ga pronašli upravo na Poduzetničkom portalu grada Pazina!


Želimo Vam ugodno korištenje portala.