Pretraživanje
 
 
   
Novosti
Članci

  Google

 
Pratite nove članke na vašem portalu
 
Uvjeti korištenja i autorska prava


Poduzetnički portal Pazin.info omogućava korištenje usluga i sadržaja za koje vrijede niže navedena Autorska prava i Uvjeti korištenja koji primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Pazin.info portala ukoliko nije drugačije navedeno. Objavljivanjem Uvjeta korištenja i Autorskih prava na stranicama Pazin.info portala smatra se da je korisnik upoznat sa istima, te ih prihvaća i preuzima obavezu na sebe da će se prilikom korištenja usluga na Pazin.info portalu držati pravila navedenim u Uvjetima korištenja i obaveza koje preuzme potpisivanjem ugovora.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati promidžbu i promociju poduzeća i obrta, te da će usluga uključivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja Pazin.info portala.

Pazin.info neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja usluga portala.

1. Cjelokupan Sadržaj na Pazin.info portalu su zaštićeni. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili/i distribuiranje takvog sadržaja nije dozvoljeno. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Pazin.info koristeći se rubrikom Kontakti.

2. Oglašivač je odgovoran za sadržaj oglasa, kako za tekstualni dio tako i za korištenje fotografija, ilustracija i zaštićenih izraza te zaštitnih znakova i logotipa za koje ima regulirana autorska prava.

3. Tvrtke i obrti koji žele ući u bazu Pazin.info moraju nuditi svoje proizvode i usluge klijentima.

4. Tvrtke i obrti koji žele biti  besplatno uvedeni u bazu portala  Pazin.info sa osnovnim podacima poduzeća ili obrta (naziv, adresa, mjesto, broj telefona) ukoliko to već nisu, mogu poslati e-mailom, faxom ili poštom svoje podatke na navedene  adrese unutar rubrike kontakti i biti će  besplatno  uvršteni njihovi osnovni podaci o poduzeću ili obrtu  na portalu  Pazin.info.
5. Tvrtke i obrti koji su već  besplatno uvedeni u  bazu Pazin.info, ali spram različitih okolnosti oni to ne žele biti, ukoliko to zatraže ispisati će se iz kataloga, a  obavezni su  to javiti  e-mailom, telefonom, faxom  na jednu od navedenih kontakt adresa ili brojeva unutar rubrike Kontakti.

6. Ukoliko postoji neispravnost i netočnost vezana za određeno poduzeće ili obrt, a koja se dogodila prilikom unosa u bazu podataka, ili pak vezana je za promjenu adrese, broja telefona ili mjesta u kojemu djeluje, ili pak takvo poduzeće/obrt više ne posluje,  molimo da nas o tome obavjestite putem kontakt e-maila koji se nalazi u rubrici Kontakti kako bismo napravili eventualne promjene i korekcije!

7. Izrada detaljnije web prezentacije  se naplaćuje prema šest tarifnih modela: "Start  paket", "Optimal paket" i "Professional paket" i vrijedi za vremensko razdoblje od 6 i 12  mjeseci, te "Start PLUS paket", "Optimal PLUS paket" i "Professional PLUS paket" na razdoblje od 12 mjeseci, ovisno o razdoblju na koje je poslovni subjekt  zakupio pretplatu.  Nakon isteka  određene pretplate  za određeno vremensko razdoblje poslovni subjekt  može obnoviti i produžiti pretplatu, ali i ne mora ako smatra da nije zadovoljan dosad ponuđenom uslugom! Uplatom određenog iznosa  tvrtka ostavaruje pravo pretplate za određeni paket usluga za određeno vremensko razdoblje. Tvrtka je dužna u roku od tri dana prije aktiviranja usluge uplatiti navedeni iznos.
 
8. Korištenjem prezentacijskih paketa Optimal i Optimal PLUS paketa, te Professional  i Professional PLUS paketa na Pazin.info portalu poslovni subjekt dobiva podatke o korisničkom računu, tj. stranici ( korisničko ime i lozinku). Poslovni subjekt je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svojeg korisničkog računa.
 
9. Tvrtke su dužne dostaviti točne materijale za unos u katalog Pazin.info (slike, tekst i ostalo). Materijali objavljeni na portalu ne smiju na bilo koji način biti u suprotnosti sa postojećim zakonima, uvredljivi, lažni, prijeteći ili vulgarni. Korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom Pazin.info portala.

10. Portal Pazin.info omogućuje i linkanje na druge stranice koje ne održava, niti su načinjene od strane Pazin.info portala. Prilikom posjećivanja tih stranica Pazin.info takvim korisnicima ne može jamčiti zaštitu njihova sadržaja i podataka na njima, jer kao takve ne održava i neće odgovarati za njihov sadržaj.

11. Minimalna količina zakupa je modul od 6 kockica, a maksimalna ovisi o dogovoru između poslovnog subjekta i posrednika Pazin.info portala! Pazin.info zadržava pravo uređivanja i rasporeda modula na početnoj stranici.

12. Pazin.info zadržava pravo ukloniti sadržaj kojeg smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja. Pazin.info zadržava pravo automatskog ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

13. Pazin.info portal poštuje privatnost svojih korisnika portala. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani. Podaci koje portal Pazin.info prikupi pri sklapanju ugovora biti će korišteni samo u svrhe za koje su uzeti i neće se ustupati drugim osobama. Isti ti podaci ostaju unutar Pazin.info i za njih mogu znati samo djelatnici Pazin.info portala.

14. Korisnik portala će poduzeti sve potrebne mjere opreza da bi se spriječilo neovlašteno odavanje njegovog korisničkog imena i lozinke za pristup internet stranicama.

15. Portal Pazin.info zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Portal Pazin.info nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. O važnim promjenama i dopunama korisnici će biti obaviješteni putem e-maila ili objavljivanjem na početnoj web stranici portala. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu Pazin.info smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilnikom.

16. Pazin.info ulaže veliki napor kako bi podaci na ovim stranicama bili aktualni i točni. Međutim, nije odgovoran za njihovu eventualnu (ne)točnost i potpunost te istinitost podataka, slika ili teksta, videa kao ni kvalitetu, sigurnost i legalnost ponuđenih proizvoda i usluga, te da na stranicama neće biti pogrešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida u svakom trenutku. Sadržaj stranica posjetitelji koriste na vlastitu odgovornost. Pazin.info nije odgovoran za bilo kakve direktne ili indirektne štete koje mogu proizići iz pristupa stranicama, pogreške ili nepotpunosti njihovog sadržaja. Također Pazin.info ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije objavljene na komercijalnom dijelu stranica. Za istinitost oglasa i reklama, odgovoran je oglašivač.

17. Slike i materijale koji su nam poslani za objavu ne vraćamo. Slike moraju biti u GIF ili JPEG formatu.

18. Na portalu Pazin.info zabranjeno je: objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krče postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način, objavljivanje, slanje i razmjena prenositi informacije za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima, lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe, prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

19. Ako su slike i tekst prihvaćeni i postavljeni na stranicu, te poslovni subjekt je zadovoljan sa objavljenim, tada nije moguće tražiti nakon određenog vremena povrat novca.

20. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

21. Marketing Pazin.info  zadržava pravo odbijanja neprimjerene ponude oglašivača, bez objave razloga odbijanja.
 
22. Za sve usluge koje će Pazin.info pružati korisniku, isti mora platiti  cijenu naznačenu u rubrici marketing, uvećanu za porez na dodanu vrijednost.
 
23. Uplata troškova za postavljanje reklamnih oglasa ili posebne ponude uplaćuje se preko žiro računa 2402006-1140128999.
 
24. Sve moguće sporove ugovorne će strane uvijek rješavati sporazumno, a tek u krajnjem slučaju nadležan je sud u Puli.

25. Svaka promjena ili dopuna cjenika oglašavanja biti će objavljena na ovoj stranici.